Τρίτη 31 Μαρτίου 2009

ΧΑΛΑΡΗ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ!!!

Δήλωσε ο γενικός γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας, ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΡΑΓΑΚΗΣ, για τις τελευταίες δημοσκοπήσεις:
«Αυτά τα δημοσκοπικά ευρήματα, μας απασχολούν βέβαια οπωσδήποτε. Έχουμε όμως σχεδόν τη βεβαιότητα ότι θα πάμε καλύτερα και το στηρίζουμε σε δύο ενδείξεις και ευρήματα των δημοσκοπήσεων. Το πρώτο εύρημα είναι ότι αυτή τη στιγμή η Νέα Δημοκρατία παρουσιάζει τη χαμηλότερη συσπείρωση που είχε ποτέ από το 1980 και μετά, πρωτοφανές για κόμμα εξουσίας. Αντιλαμβάνεστε λοιπόν ότι είναι πολύ πιο εύκολο σε εμάς να πλησιάσουμε τους δημοσκοπικά ''ψηφοφόρους'', οι οποίοι είχαν ψηφίσει τη Νέα Δημοκρατία προηγουμένως. Το ενθαρρυντικό είναι ότι δεν μετατοπίζονται προς τα άλλα κόμματα. Για αυτό δεν βλέπετε μια θεαματική μεταστροφή υπέρ του ΠΑΣΟΚ που θα ήταν μεταστροφή νίκης… Αυτό τι σημαίνει; Σημαίνει ότι εάν συσπειρωθεί η Νέα Δημοκρατία αυτός ο κρουνός θα κλείσει. Και κάτι άλλο ακόμα. Υπάρχει και το δημοσκοπικό εύρημα της αδιευκρίνιστης ψήφου που κυμαίνεται μεταξύ 12% και 14%. Μια ποιοτική έρευνα που κάναμε στην αδιευκρίνιστη ψήφο δείχνει ότι το 52% αυτών που είναι στην αδιευκρίνιστη ψήφο, είχαν ψηφίσει Νέα Δημοκρατία. Άρα είναι πολύ πιο κοντά προς εμάς να επιστρέψουν».
Η θεωρία ότι η Νέα Δημοκρατία βρίσκεται πίσω στις δημοσκοπήσεις, επειδή δεν «κοίταξε» τους δικούς της ανθρώπους και η σκέψη ότι μπορεί να κάνει κάτι για να τους χρυσώσει το χάπι και στο τέλος να ψηφίσουν, δεν ευσταθεί… Καλώς ή κακώς οι Νεοδημοκράτες έχουν πολύ πιο χαλαρή κομματική συνείδηση σε σχέση με τους Πασόκους… Είκοσι χρόνια στην αντιπολίτευση δεν είδαν χαΐρι και προκοπή… Πέντε χρόνια στην κυβέρνηση ήταν ακόμα χειρότερα τα πράγματα γι’ αυτούς… Και μην μου πείτε ότι κάποιοι παραμένουν ιδεολόγοι… Ας μου αναλύσει κάποιος την ιδεολογία της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ εν έτη 2009 και θα του δώσω το παράσημο του Μαγκάιβερ…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου