Κυριακή 29 Μαρτίου 2009

ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΤΟΥ Ο "Α.Ο. ΦΑΡΟΣ"


Σε οικογενειακό αλλά καθόλου στενό κύκλο έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του ο Αθλητικός Όμιλος ΦΑΡΟΣ Κερατσινίου. Το πολιτιστικό κέντρο Μελίνα Μερκούρη γέμισε από τους αθλητές, τις αθλήτριες και τους φίλους του συλλόγου. Τίμησαν την ομάδα με την παρουσία τους οι εκπρόσωποι του κοινοβουλίου Τραγάκης, Νεράντζης απ την Ν.Δ., Διαμαντίδης, Νιώτης, Λιντζέρης απ το ΠΑ.ΣΟ.Κ., Λαφαζάνης απ τον ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ. και η Κα Αράπογλου απ τον ΛΑ.Ο.Σ.. To Κ.Κ.Ε. εκπροσώπησε ο πρ. Δήμαρχος Περάματος Κος Πατσιλινάκος. Παραβρέθηκε ο Κος Χρ. Βαρδαξόγλου απ την ΔΗΚΕΠΑΚ και πολλοί άλλοι εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων της πόλης μας.
Ο γ. γραμματέας του συλλόγου Κος Γιώργος Μπουλιόγλου έκανε ένα σύντομο απολογισμό της χρονιάς που πέρασε, ευχαρίστησε τους χορηγούς και κυρίως τον μεγάλο χορηγό την εταιρεία FORTHNET που συνδράμει οικονομικά στην προσπάθεια της ομάδας και ευχήθηκε σ΄ όλους υγεία και πρόοδο και νίκες μέσα και έξω απ τους αθλητικούς χώρους.
Την παράσταση έκλεψε για μια ακόμη φορά η ομάδα των Πανκορασίδων που βραβεύθηκε για την τρίτη συνεχόμενη κατάκτηση του αντίστοιχου πρωταθλήματος.
Ο πρόεδρος Λουκάς Τζανής στην σύντομη ομιλία του αφού ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους και κυρίως τους ΄΄μικρούς ήρωες΄΄ όπως αποκαλεί τα νέα παιδιά της ομάδας, τόνισε την ικανοποίηση όλων των ανθρώπων του συλλόγου για την επίτευξη του κυριότερου στόχου του, που δεν είναι άλλος από την ολοένα αυξανόμενη προσέλευση καινούργιων αθλητών και αθλητριών στα τμήματα του συλλόγου.
Οι τριακόσιοι και πλέον αθλητές και αθλήτριες αποτελούν την βάση πάνω στην οποία ο σύλλογος με αισιοδοξία, δουλειά και υπομονή χτίζει το μέλλον του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου