Κυριακή 29 Μαρτίου 2009

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΑΣΙΜΑΤΗ - ΙΩΑΝΝΙΔΗ


Με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Γιάννη Ιωαννίδη συναντήθηκε ο Δήμαρχος Κορυδαλλού Σταύρος Κασιμάτης. Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η υλοποίηση της σύμβασης κατα-σκευής του Αθλητικού Κέντρου στα πρώην Λατομεία μετά την εμπλοκή που παρουσιάστη-κε και την κήρυξη ως έκπτωτου του ανάδοχου του έργου.
Στη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν διεξοδικά πιθανές λύσεις προκειμένου να προ-χωρήσει η κατασκευή του έργου, παρουσία και υπηρεσιακών παραγόντων του Υπουργεί-ου.
Ο Υφυπουργός δεσμεύθηκε ότι θα διερευνήσει και θα εξαντλήσει όλες τις δυνατότητες, προκειμένου να προχωρήσει η κατασκευή του Κλειστού Γυμναστηρίου και των δυο ανοι-χτών γηπέδων που περιλαμβάνονται στο Αθλητικό Κέντρο.
Όπως έχει επανειλημμένως δηλώσει ο Δήμαρχος Κορυδαλλού, η δημοτική αρχή θα παρα-κολουθεί στενά κάθε εξέλιξη του έργου και οι πιέσεις της δημοτικής αρχής προς την Πολι-τεία θα είναι συνεχείς μέχρι να παραδοθεί το Αθλητικό Κέντρο.

3 σχόλια:

  1. Σίγουρα αυτός είναι ο κ. Κασιμάτης; Γιατί ο άλλος δεν μου θυμίζει και πολύ τον Ιωαννίδη! Μα σαν ποιόν μοιάζει, σαν ποιον μοιάζει;

    Πλάκα κάνω

    Καλή συνέχεια - Καλή επιτυχία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στέλλετε την ενημέρωσή σας και στο www.nextok.blogspot.com

    Διαχειριστής : Θεοδοσία Κοντζόγλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή