Κυριακή 29 Μαρτίου 2009

Πρόγραμμα διδασκαλίας τουρκικής γλώσσας

Ο Όμιλος UNESCO Νομού Πειραιώς και Νήσων στα πλαίσια των εκπαιδευτικών και πολιτιστικών δραστηριοτήτων του διοργανώνει Πρόγραμμα διδασκαλίας τουρκικής γλώσσας. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε αρχάριους όλων των ηλικιών που ενδιαφέρονται να έρθουν σε επαφή με την τουρκική κουλτούρα και να μυηθούν στα μυστικά της τουρκικού τρόπου ζωής μαθαίνοντας να μιλούν και να γράφουν στη τούρκικη γλώσσα.
Εισηγήτρια του προγράμματος εκμάθησης της τουρκικής γλώσσας ως δεύτερη γλώσσα είναι η κ.Καρά Ναφιέ Άρτεμις, Καθηγήτρια και Μεταφράστρια, η οποία και ζει χρόνια στην Ελλάδα.
Τα μαθήματα θα διεξάγονται 1 φορά την εβδομάδα σε 1 τριώρο, απογευματινές ώρες και θα γίνονται στο Πολιτιστικό Κέντρο του Ομίλου UNESCO Νομού Πειραιώς και Νήσων INTERNATIONAL ACTION ART (Αλκιβιάδου 212, Πειραιάς). Συνολικά τα μαθήματα της τούρκικης γλώσσας, θα διαρκέσουν 84 ώρες.
Αιτήσεις συμμετοχής θα γίνονται στα γραφεία του Ομίλου.
Μετά την ολοκλήρωση του κύκλου σεμιναρίων, οι συμμετέχοντες θα λάβουν πιστοποιητικό συμμετοχής από τον Όμιλο UNESCO Νομού Πειραιώς & Νήσων.
Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με τα γραφεία του Ομίλου, στα τηλέφωνα 210 4110678 και 210 4179797, ή με φαξ στο 210 4132273.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου